Om INTSA

Litt historie om bedriften, våre ansatte og noen av bedriftens kundeforhold. 

Litt historie om bedriften, våre ansatte og noen av bedriftens kundeforhold. 

INTSA er en ambisiøs bedrift på Hareid på Sunnmøre som har utviklet redningssystemet for mann over bord kalt ProEye DTR®. I tillegg til dette tilbyr vi kurs og tjenester innen HMS og beredskap. 

Da INTSA ble stiftet i 2017 var formålet til bedriften å tilby rederi en sikkerhetssjekk av deres fartøy, for å avdekke mulige og fremtidige farer, samt uønskede hendelser. I vårt arbeid på diverse fartøy verden over har vi sett et stort behov for forbedring av redningsmidler ved mann over bord. Vi fant svært kritikkverdig at det fantes kun utkikk, redningsbøye og mann over bord-båt som redningshjelpemiddel. Arbeidet ledet frem til det autonome og revolusjonerende systemet vi i dag kaller ProEye DTR®. Du kan lese mer om det HER.

Vårt arbeid på fartøy ledet også til interesse for anleggsbransjen. Vi jobber derfor samtidig med å skreddersydde kurs, øvelser og andre sikkerhetstjenester for å hjelpe entreprenører med å nå sine HMS-mål. Våre ansatte har bakgrunn fra nautikk, politi, militær, sikkerhet, mekanikk og administrasjon, noe som samlet gjør oss unike i det vi driver med.

Eiere

Perry Stave

CEO

Runar Bruseland

PARTNER

Alf B. Strand

SALES & MARKETING DIRECTOR

Siv Jensen

SENIOR STRATEGY ADVISOR

Kunderelasjoner

Bertelsen &
Garpestad AS

Kundeomtaler

"

Kundeomtaler