Aktuelt

Oppdateringer og  artikler om kurs og øvelser vi har gjennomført.

Nyhet

Nor-Shipping 2022!

Tirsdag 5. april stilte vi i INTSA på Nor-Shipping 2022 i Lillestrøm. Her var vi i godt lag med vår samarbeidspartner Hatteland Technology, hvor vi fikk vist oss for og snakket med både kjende og nye tilskuere.

Les mer »
Nyhet

Tidligere finansminister Siv Jensen inn på eiersiden i INTSA

De smarte teknologiske løsningene gir en betydelig beredskapsforbedring og vil forebygge og avverge tap av liv i situasjoner med mann over bord, sier Siv Jensen. CEO Perry Stave er glad for å få med Siv Jensen som eier og strategisk rådgiver. – Vi er i en spennende utviklingsfase for INTSA, og Siv Jensen kommer inn i selskapet med strategisk kompetanse og ikke minst stor tro på selskapets muligheter på verdensmarkedet, sier Stave.

Les mer »
Pro Eye DTR®

Vellykket sluttest sensorer

Vi i INTSA er nå ferdig med teknisk sluttest av sensorer til Pro EYE DTR®, som er levert av SICK. Sluttesten har gått ut på at vi har  montert en sensor-enhet ombord på et mindre fartøy for å måle påkjenning som vibrasjoner og annet etter installasjon. Sensoren har blitt testet gjennom hele seks uker, og med stor suksess. Her er det ingen feil eller mangler påvist! Selve sensoren er lite synlig og montering av den vil ikke medføre store ombygginger på eksisterende fartøy. Den sort pilen på bildet viser hvor sensoren er.

Les mer »
Pro Eye DTR®

Dette blir skjermen til Pro Eye DTR®!

Vi har fått levert skjermen som er en del av Pro Eye DTR® sitt kontrollsystem. Denne står for tiden på kontoret, og skal brukes til tilpasning av softwaren. Den har 4K-oppløsning, og med en størrelse på 55 tommer muliggjør den presentasjon av mye data på èn skjerm heller enn flere

Les mer »
Nyhet

Ny øvingsdukke – HLR-opplæring av høy kvalitet

Førstehjelp er en viktig del av beredskapsøvelsene vi i INTSA gjennomfører med våre kunder. Vi har derfor gått til innkjøp av Little Anne QCPR, en øvingsdukke med tilhørende tilbakemeldingsteknologi, til trening av hjerte- og lungeredning. Little Anne QCPR er laget med realistisk anatomi, og med tilhørende applikasjon får kursdeltakere korrekt

Les mer »
Nyhet

Kursing, ny samarbeidspartner og øvelser!

Et nytt år har gjort sin entré, og det er på tide med en aldri så liten oppdatering fra oss i INTSA! Den ikke så ukjente situasjonen rundt Covid-19 påvirker oss og vår hverdag, men vi er likevel glade for å kunne meddele fremdrift og utvikling på alle våre satsinger:

Les mer »
Nyhet

Vi har fått ny nettside!

Vi i INTSA har nå gleden av å annonsere vår nye nettside! Den er nå tilpasset alle plattformer og vil komme med oppdateringer fra oss med jevne mellomrom. Jobben med å utvikle og tilpasse den vårt behov er gjort av Martine Leine Rafteseth. Vi er veldig fornøyd og stolt av den nye siden vår.

Les mer »
Øvelser

Øvelse Haukelitunnelen

Den 10. august holdt vi en leksjon i opplæring på beredskapsledelse og førstehjelp for entreprenørfirmaet Bertelsen & Garpestad. Påfølgende dag ble det gjennomført en øvelse med personskade i Haukelitunellen.

Les mer »